Teendők halál esetén:

A Memento Temetkezés Kft. valamennyi munkatársa nevében fogadja őszinte részvétünket.

Egészségügyi intézményben, valamint lakáson bekövetkezett halálozás esetén gyorsabb ügyintézés érdekében célszerű irodánkat felkeresni, munkatársunk segítségét kérni.

  • Urnás, koporsós temetések teljes megszervezése és lebonyolítása
  • Sír-, illetve kriptanyitási engedély beszerzése
  • Belföldi és nemzetközi halott szállítás lebonyolítása
  • Felvesszük az egyházakkal a kapcsolatot az időpont egyeztetés érdekében
  • Teljeskörű ügyintézés
  • Halotti anyakönyvi kivonat beszerzése
  • Emlékhelyen történő ravatalozás, elhelyezés megszervezése, lebonyolítása
  • Temetkezési kellékek forgalmazása bemutató teremből

Halottszállítási ügyelet

A halottszállítási ügyeletünk az év 365 napján, 0-24 órában működik. Ebben az esetben a hozzátartozónak fel kell hívnia a 06-20-9370-400 telefonszámot, ahol tapasztalt kollégánk felvilágosítást ad minden kérdésére, és tájékoztatást nyújt a halottszállítási ügyeletünk érkezésének idejéről.

A kiérkező munkatársaink a szükséges iratok ellenőrzése után (igény szerint az öltöztetés elvégzésével) a selyem koporsóbéléssel ellátott szállítókoporsóban kegyeletteljesen elszállítják az elhunytat a halottvizsgálatot elvégző orvos által megjelölt helyre.(halottasház, boncolás elrendelése esetén a helyileg illetékes kórházi intézmény kórbonctanára).

Koporsós temetés

A koporsós temetéseket cégünk sok éves tapasztalattal rendelkező alkalmazottai teljes összeszokottsággal, kegyeletteljesen végzik. Az árakat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a hozzátartozók ne érezzék kényelmetlenül magukat a koporsó kiválasztásánál: anyagi helyzetüknek megfelelően széles a választékunk a hagyományos és a szarkofág típusú koporsóktól, egészen az amerikai koporsóig. Ezeknek a megtekintésére irodánkban van lehetőség, illetve a kellékek:koporsók címszónál előzetesen tájékozódhatnak.

Mód és lehetőség van arra a koporsós temetéseknél, hogy a meglévő családi síremléket ne kelljen teljesen megbontani (buktatásos koporsós temetés), ezzel is csökkentve a hozzátartozók várható kiadásait.

Hamvasztásos (urnás) temetés

Cégünk teljeskörű ügyintézéssel és minden igényt kielégítő urnaválasztékkal áll a hozzátartozók rendelkezésére. Rövid határidővel biztosítjuk az elhunyt krematóriumba történő elszállítását és a hamvak visszaszállítását. A hamvasztás után lehetőség van a hamvak hazavitelére illetve eltemetésére.

A hamvasztásos (urnás) temetésekhez tartozó kellékek megtekintésére irodánkban van lehetőség, illetve a kellékek: urnák címszónál előzetesen tájékozódhatnak.

Exhumálás

Az exhumálást cégünk a szükséges iratok beszerzésével, kegyeletteljesen végzi, mely az elhunyt maradványainak esetleges másik sírba való elhelyezését, újratemetését vagy hamvasztását jelentheti. Ez esetben elég befáradni az irodánkba, és kollégánk felveszi a kapcsolatot az exhumálás helyszínének (temető, templom, stb) üzemeltetőjével, gondnokával.

A Memento Temetkezés Kft. köszönti Önt honlapunkon!

Egészségügyi intézményben, valamint lakáson bekövetkezett halálozás esetén gyorsabb ügyintézés érdekében célszerű irodánkat felkeresni, munkatársunk segítségét kérni.

Kapcsolat